Wednesday, June 30, 2010

aktiviti pakku di SANA sini

inilah antara aktiviti pakku sekeluarga masa budak2 poli cuti tempoh hari.
bermula dengan pi makan kenduri kahwin saudara mara...sampailah kepada membawa anak beranak pi Aquaria KLCC...(drive sendiri tu...dengan bantuan GPS)

aleya yang tersangat teruja dengan feri pulau pinang
sekitar majlis APC di Pusat Konvensyen Antarabangsa Putrajaya(PICC)

berjumpa kawan-kawan lama staf Poli KK

kawan2 lama yang pakku takkan lupa bermula dari kanan:siddiq, matnoq dan pakku
bila habih ja majlis APC, apalagi kalau tak ambik peluang pusing-pusing putrajaya...(bukan senang nak sampai Putrajaya kalau xdak kerja)

Masjid Sultan Mizan aka Masjid Besi
antara masjid tercantik di Malaysia dan mungkin di dunia kot...subhanallah

penangkap cahaya yang kekurangan cahaya...(kalau guna DSLR cantik banyak kot...hehehe)

sebelum balik...pusing-pusing la kat Taman KLCC
dan akibat terlalu letih berjalan...kak aleya dan adik zikri tertidoq keletihan...kesian anak2 walid

Monday, June 21, 2010

selamat HARI SENAYAN (isnin)



hari ni 21 JUN pakku kembali bertugas. macam2 yang berlaku minggu lepas...budak Poli cuti kami sekeluarga pun tumpang sekali la...hahaha CUTI-CUTI MALAYSIA la.
pejabat kami pun dah diubahsuai...banyak yang diubah
ps:
next entry baru pakku cerita dengan detail apa yang berlaku

Wednesday, June 9, 2010

tutorial PHOTOSHOP 04

Menghasilkan imej VINTAGE 
ada pelbagai kaedah yang boleh digunakan untuk menghasilkan imej ala-ala gaya vintage (lomography technique)
kali ini pakku nak tunjukkan salah satu kaedah yang boleh digunakan untuk menghasilkan gaya vintage pada imej.

mewujudkan kembali READ MORE dalam Blog

Creating 'After the jump' summaries

(source: http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?answer=154172)
After the Jump is a feature which lets you create expandable post summaries in your blog posts, so longer posts appear as an intro with a link to Read More

Tuesday, June 8, 2010

welcome BACK


setelah lama disibukkan dengan kerja yang tak habis-habis,harini pakku kembali dengan wajah baru...insya Allah template ni akan lebih banyak memudahkan grafik2 dimasukkan
amiin...

Friday, June 4, 2010

tranformasi

renovate

twitter

Subscribe via email

Enter your email address:

Delivered by FeedBurner

Live Traffic Feed

widgets

  © Free Blogger Templates 'Photoblog II' by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP